Roccia platenwalsen | profielwalsen

Roccia platenwalsen en profielwalsenRoccia platenwalsen

Roccia platenwalsen en profielwalsen worden geproduceerd in Italië.

Roccia S.r.l. heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling en bouw van platenwalsen, profielwalsen en bordelmachines. De combinatie van het enthousiasme en de innovatie van de jonge ingenieurs samen met de jarenlange ervaring van de oudere leden van het team Roccia S.r.l geven een goede balans in het ontwikkelingsproces.

Roccia is een samenwerking aangegaan met de Polytechnische Universiteit van Torino. Het resultaat hiervan is dat Roccia inmiddels een tweede internationaal patent heeft.

De range aan Roccia platenwalsen en profielwalsen groeit continu. Hierdoor is Roccia er zeker van dat ze een perfecte oplossing kunnen bieden voor alle vragen.

Roccia S.r.l. biedt het exclusieve “OP-TIME” dat 20% energie bespaart en tevens het laagste geluidsniveau.

Roccia platenwalsen :

Roccia produceert platenwalsen met 2, 3 en 4 rollen.

De capaciteiten lopen uiteen van plaatdikten 0,1 mm tot maar liefst 300 mm met een breedte van 50mm tot 8.000 mm.

Naast de standaard platenwalsen maakt Roccia ook “custom made” platenwalsen en bijbehorende walsrollen. Samen met de eindgebruiker wordt een machine ontwikkeld speciaal voor de toepassing van de eindgebruiker.

Voor de besturing kan zowel gekozen worden voor een conventionele (handmatige) besturing als voor een CNC besturing. Voor de CNC besturingen biedt Roccia 3 mogelijkheden. De door Roccia zelf ontworpen besturingen zijn gebruiksvriendelijk. De layout van de Touch screens zijn duidelijk en overzichtelijk.

Roccia profielwalsen :

Volledig hydraulische profielwalsen met drie aangedreven rollen. Elke rol is voorzien van een onafhankelijke hydraulische motor. De twee buigrollen worden versteld door krachtige hydraulische cilinders.

Roccia profielwalsen zijn op de computer ontworpen en garanderen voor iedere machine maximale stabiliteit en juiste geometrie die nodig is voor het nauwkeurig en gelijkmatig walsen van het product.

De profielwalsen kunnen geleverd worden zowel met een conventionele (handmatige) besturing als met een CNC besturing. Voor de CNC besturingen biedt Roccia 3 mogelijkheden. De door Roccia zelf ontworpen besturingen zijn gebruiksvriendelijk. De layout van de Touch screens zijn duidelijk en overzichtelijk.