HydMech zaagmachines | bandzaagmachines

HydMech zaagmachinesHydMech zaagmachines

Al meer dan 35 jaar bouwt de Canadese fabrikant HydMech zaagmachines van topkwaliteit.

De range HydMech bandzaagmachines wordt onderverdeeld in 4 series :

S serie :

De Hyd-Mech S serie zijn volautomatische hydraulische scharnierende bandzaagmachines met de mogelijkheid om halfautomatisch te zagen. In de halfautomatische cyclus is het mogelijk om een snelle enkele zaagsnede uit te voeren. In deze cyclus worden alle bedieningen uitgevoerd door de machine bediener. Verstekzagen is mogelijk tot maximaal 60° links.

De Hyd-Mech S serie kenmerkt zich als productie machine met universele mogelijkheden voor de meest uiteenlopende zaag werkzaamheden. De machines zijn zeer solide gebouwd en hebben een gunstige verhouding tussen de kosten per zaagsnede en performance. De S serie heeft een krachtige motor en tandwielkast met variabel toerental voor optimaal gemak bij het zagen van verschillende materialen. De machines zijn standaard uitgevoerd met een eenvoudig te bedienen besturingskast.

Maximale zaagcapaciteiten van ø 330 tot ø 406 mm.

M serie :

De Hyd-Mech M serie zijn volautomatische hydraulische scharnierende bandzaagmachines met automatische hoekverdraaiing tot 60° links. Robuuste machine uitermate geschikt voor het zagen van zowel vol- als buismateriaal in staal, RVS, en staal legeringen.

Een ergonomisch geplaatst bedieningspaneel aan de rechterzijde van de uitvoertafel. De bedieningsknoppen maken het voor de bedieningsman mogelijk om de machine functies volledig handmatig te bedienden inclusief de noodstoppen. De machines hebben een krachtige motor en tandwielkast met variabel toerental voor optimaal gemak bij het zagen van verschillende materialen. De machines zijn zeer solide gebouwd en hebben een gunstige verhouding tussen de kosten per zaagsnede en performance.

Maximale zaagcapaciteiten van ø 406 tot ø 508 mm.

H serie :

De Hyd-Mech H serie zijn hydraulische volautomatische dubbelkoloms bandzaagmachines met de mogelijkheid om halfautomatisch te zagen. In de halfautomatische cyclus is het mogelijk om een snelle enkele zaagsnede uit te voeren. In deze cyclus worden alle bedieningen uitgevoerd door de machine bediener.

Ergonomisch geplaatst bedieningspaneel waarbij de bediener goed overzicht heeft over de machine en het zaagproces. Tevens zijn alle knoppen goed bereikbaar.

Maximale zaagcapaciteiten van ø 280 tot ø 1016 mm en plat materiaal zelfs tot 2032 x 1016 mm !

V serie :

De Hyd-Mech V serie zijn hydraulische verticale bandzaagmachines. De V serie biedt zowel halfautomatische als volautomatische zaagmachines. Verstekzagen is afhankelijk van het type machine mogelijk tot maximaal 2 x 60°.

De V serie is degelijk en robuust gebouwd waardoor er tijdens het zagen geen trillingen optreden. De zaagbeugel verplaatst over zware lineair geleidingen.

Maximale zaagcapaciteiten van ø 438 tot ø 635 mm

 

Klik hier voor een overzicht van de HydMech machines.